woensdag 26 mei 2010

'We willen ons laten zien tijdens ATC-circuit en Holland Triathlon'

Redactie - 25 mei 2010
Laura Bouwmeester, voorzitter van de Stichting Holland Triathlon feliciteert (een deel van) het team \'Warners Huis & Tuin triatlon\'. Van links naar rechts: Laura Bouwmeester, Hans Lampe, Emile Cornelissen, Oscar Schotman en Paul Schijff. (Foto: Friedländer)

ALMERE- Bij de kick-off van het triatlonseizoen meldde zich vorige week een nieuw triatlonteam. Het team 'Warners Huis & Tuin triatlon' is in 2008 opgericht en bestond in die tijd uit Emile Cornelissen en de eigenaar van het bedrijf Thomas Warner.

Warners Huis & Tuin BV bestaat uit een full-service hoveniersbedrijf, een aannemerij van kleine werken en is facilitair ondersteuner. Het hoveniersbedrijf is gespecialiseerd in (moderne) tuinaanleg, beplanting en regulier onderhoud.

Dit jaar is het triatlonteam fors uitgebreid met de senioren Thilo Varenhout en Sharon Zuijdervliet en Mark de Bruin en Jurgen Schotman als junioren. En tot slot zijn bij de Masters Oscar Schotman, Paul Schijff en de bekende Almeerse triatleet Hans Lampe toegetreden tot het Warners Triatlonteam.

Hans Lampe, vooral bekend bij de Hele van Almere om zijn prestaties en zijn kleurrijke haardos is zeer tevreden met de sponsor en het nieuwe team . 'De doelstelling van het team is om ons zoveel mogelijk te laten zien in de regio en vandaar dat we bij een heleboel wedstrijden aan de start staan. Zo hebben we met een aantal triatleten meegedaan aan de Eemmeerloop, bij een wedstrijd in Breukelen, bij de Ronde van Noord-Holland en gaven we ook acte de présence bij de Steven Rooks Classic. Maar de nadruk ligt natuurlijk op het ATC-circuit en de UPC Holland Triathlon. Daar willen we ons echt laten zien', aldus een gedreven Hans Lampe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten